Klær

Mange av våre kunder er håndarbeidsmennesker som helst vil lage plagg selv, men innimellom er det allikevel greit å kunne kjøpe et ferdig plagg hvis man skulle trenge en gave man ikke rekker å lage, eller man prøver å begrense antall prosjekter man holder på med på en gang. Vi har en del småplagg som sokker og votter som vi prøver å ha inne til enhver tid, men hvilke utstillingsmodeller som er for salg vil variere da vi kun har en av hver modell.
Vi har til enhver tid mange modeller utstilt i butikken. De fleste av disse legges ut for salg etter «endt tjeneste». Dette er unike modeller, i den forstand at vi kun har den ene utgaven. Om du ser et plagg du har lyst på i en av utstillingene, vil det være mulig å reservere dette.

Vi har noe håndstrikk fra Selbu Husflid; votter, vanter, sokker, nikkersstrømper og luer. Plaggene er håndstrikket i Norge med et egenprodusert ullgarn.

Vi selger også strikkepakker med garn og mønster til votter for både barn og voksne.

Vi selger votter og sokker med den tradisjonelle 8-bladsrosa. Plaggene er maskinvaskbare og strikket i ren ull.

Vi har noen maskinstrikkede plagg i tradisjonelle mønster som setesdal og islender og noen med elgmotiv. Plaggene er i 100% ull og kommer fra  Gjestal. Vi forsøker å ha de fleste farger og størrelser inne, men da vi ikke har så mange på lager, kan det til tider hende vi er utsolgt.
Lovely Planet sine produkter er håndlaget av kvinner i Nepal. I tillegg til strikkemapper, punger, og vesker produserer de votter og fingerløse vanter.

Ferdige ullsokker passer perfekt for de som ikke strikker, de som skulle hatt en gave men ikke rekker å bli ferdig, eller de som har for mange andre håndarbeidsprosjekter til å ta seg tid til å strikke sokker.

Ullsokkene vi fører er i ull eller ull/alpakka med nylon som gjør de mer slitesterke.