Norges største garnutvalg

Garntabell

Her ligger full oversikt over hvilke garn vi har i vår butikk. Det er kun noen av våre garntyper som ligger ute på vår nettbutikk, men vi jobber kontinuerlig med å legge ut mer av vårt utvalg i vår nettbutikk.

Vi fører garn fra SandnesGarn, Rauma/PT, Dalegarn, Du store alpakka, Permin DK, Schachenmayr, Rowan, Garnstudio, Hillesvåg, Viking, og Solberg. I tillegg tar vi noen ganger inn garn fra Naturally yarns, RicoDesign og Cewec når fristelsen blir for stor.

Vi ønsker å kunne tilby våre kunder et stort utvalg garn og et sortiment som fornyes i tillegg til de «gode gamle» kvalitetene. Vi har dessverre innsett at vi ikke har plass til alle garn som finnes, men våre medarbeidere vil være behjelpelig med å finne et garnalternativ (eller flere) dersom vi ikke fører det garnet du skulle ønske.

Se oversikten over garnene vi fører fra de forskjellige produsentene i tabellen lenger ned på siden. Kolonnene blir sortert i alfabetisk rekkefølge dersom man trykker på navnet til kolonnen. Ved å trykke på linken i kolonnen som heter «Produsent/link til fargekart» vil du bli ført til en oversikt over de fargene som finnes på garnprodusentens hjemmeside.

Oversikt over garntabellen:

  • Navn: garnets navn som oppgitt av produsenten.
  • Innhold: en oversikt over hvilke type fibre garnet inneholder.
  • Strikkefasthet: hvor mange masker glattstrikk på oppgitt pinne nummer som tilsvarer 10cm. Noen garn har ikke oppgitt strikkefasthet da de ikke vanligvis brukes til strikking eller kun strikkes sammen med andre garn, da står garnets bruksområde oppført isteden for strikkefastheten.
  • Pinne str.: hvilken pinnestørrelse produsenten anbefaler til garnet for å oppnå oppgitt strikkefasthet. Dersom man strikker fastere bør man gå opp i pinnestørrelse, og om man strikker løsere bør man gå ned i pinnestørrelse.
  • Meter pr 50gram: antall meter på ett nøste per 50 gram. Dersom garnet leveres i nøster som veier mer/mindre enn 50gram står dette spesifisert
  • Produsent: selskapet som produserer garnet, og link til produsentens fargeoversikt over garnet.