[av_section min_height=’50’ min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=» bottom_border_style=» custom_arrow_bg=» id=» color=’main_color’ custom_bg=» src=’https://strikkogtoy.no/wp-content/uploads/2017/12/Strikekstua5.jpg’ attachment=’486′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’stretch’ video=» video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=» overlay_pattern=» overlay_custom_pattern=» av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-e3ma0′][/av_section] [av_heading heading=’Tilbehør‘ tag=’h1′ link_apply=» link=» link_target=» style=’blockquote modern-quote’ size=» subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ margin=» padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#000000′ custom_class=» admin_preview_bg=» av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=» av-medium-font-size-title=» av-small-font-size-title=» av-mini-font-size-title=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=»][/av_heading] [av_catalogue av_uid=’av-80pvk’ custom_class=» admin_preview_bg=»] [av_catalogue_item title=’Blonder og bånd‘ price=» id=» link=» target=»]
Silkebånd (satengbånd) finnes i mange farger fre 3mm bredde til 100mm.

Vi har bendelbånd og skråbånd i flere farger og kraftigere vevde bomullsbånd i sort og ubleket.
Koftebånd/dekorbånd finnes også i stort utvalg, både i ull, polyester og silke. Hovedsaklig er det dekorbåndene i silke som brukes som bunadsbånd til Flesbergstakken og Skjælingen.
Vi har blonder i forskjellige bredder og mønster med og uten elastikk, samt engelske blonder og bomullsblonder.

[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Borrelås‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-e3j6w’ disabled=»] Vi har hvit og sort borrelås både til å sy og til å klistre på.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Dusker‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-yvr5c’ disabled=»] En dusk kan ha mye å si for utrykket til en lue. Vi har dusker i forskjellige farger, kvaliteter og størrelser.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Elastikk‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-kzr5c’ disabled=»] Elastikk blir gjerne slappere/morken etter flere års bruk, da er det veldig greit å kunne bytte de ut. Vi har elastikk fra 6-50mm, rundelastikk (gjerne til gammasjer og hetter), og hulleleastikk til å feste barnas vinterdress under støvlene.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Glidelåser‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-16jn8w’ disabled=»] Vi fører glidelåser fra 8-100cm, i metall og plast, delbare og ikke-delbare, noen kraftigere, andre finere, i et utvalg av farger.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Hakkenåler‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-1ik028’ disabled=»]
Vi har hakkenåler i stål og formpresset tre. Trehakkenålene kan kobles sammen med vaier, og kan benyttes til rundhakking. De er også supre å kombinere med å plukke opp masker langs kanten på et plagg. Maskene kommer direkte på vaieren, som man igjen setter strikkepinnene på.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Heklenåler‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-1pfyrc’ disabled=»]

Vi har heklenåler fra 0,5 til 20mm. De finnes i formpresset tre, bambus, stål og aluminium. Vi har de tradisjonelle nålene med et flatt felt på midten, og nåler med ergonomisk utformede håndtak i gummi.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Knapper‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-52fhk’ disabled=»]

Knappene kommer i et utall varianter, både med hensyn til farger, materialer og størrelser. Vi har et stort utvalg i tinn, tre, perlemor, kokos og polyester. Vi har kuleknapper, hjerteknapper, hekter, «øye-knapper», barneknapper, kofteknapper, duffelcoatknapper, knapper med bling og selvfølgelig helt vanlige runde knapper med 2 eller 4 hull. Vi har trykknapper i diverse størrelser i plast og metall til å sy på, og kraftigere trykknapper i metall til for eksempel ytterjakker.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Mønster‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-gayrc’ disabled=»] Til strikk: Vi har oppskriftshefter fra våre garnleverandører og et utvalg strikkebøker.

Til søm: Vi har mønster fra Minicrea (til barn/voksne) og fra Onion (til barn/voksne)
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Reparasjonslapper‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-11iq4o’ disabled=»] Uansett om det er for å fikse et hull eller kun til pynt, tilbyr vi et utvalg av lapper til å stryke på plagg. Både ensfargede, jeansstoff og med diverse motiver i forskjellige størrelser. Vi har også selvklebende lapper som egner seg spesielt til å reparere plagg som ikke tåler strykejern og plagg som skal være vanntette. Albue-lapper i imitert semsket skinn finner du også hos oss.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Strikkepinner‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-1xcjcw’ disabled=»]

Rundpinner; faste eller med utskiftbare ender, settpinner/strømpepinner eller parpinner… stål, bambus, formpresset tre, karbon eller akryl… runde eller firkantede: utvalget er stort!
Rundpinnene finnes fra 20 cm og opp til 150 cm lengde, og fra 1,5 til 20 mm tykkelse. De utskiftbare endene starter på 3,0 mm.
Strømpepinner finnes i 10, 15  og 20 cm lengde, og fra 1,0 til 20 mm tykkelse.
Parpinner finnes fra 1,5 til 20 mm tykkelse.
[/av_catalogue_item] [av_catalogue_item title=’Såler‘ price=» id=» link=» target=» av_uid=’av-sm4go’ disabled=»] Forleng livet til tovede tøfler ved å sy på skinnsåler. Vi fører såler med og uten kant, i ulike størrelser fra Sandnes og Hillesvåg.
[/av_catalogue_item] [/av_catalogue] [av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=» av_uid=’av-7yzdk’]